Saturday, January 20, 2007

Töitä, opiskelua ja viikonlopun viettoa

Hello dear fellow finns,

Viikko on melkein loppu. Vielä päivä ja pääsemme aloittamaan uuden. Tämä viikko on ollut pääasiassa työ- ja kouluviikko. Nooralla paljon luentoa ja lukemista, ja Jukalla on ollut kolmena päivänä töitä.



Viikonloppua ollaan vietetty koripallon, downtownin ja poor knightsien parissa. Eilen kävimme SFU Clanin miesten peliä seuraamassa. Vastassa oli Albertan yliopiston joukkue Karhut. Meidän harmiksi Alberta voitti, mutta tulipahan kuitenkin käytyä "perusamerikkalaisessa" koripallomatsissa.
Tänään käytiin taas kiertelemässä downtownissa, tällä kertaa Robson Streetillä, joka on Vancouverin pääostoskatu. Olihan siellä vaikka mitä; Guccia, Pradaa, Tommy Hilfigeriä, Gapia ja L. Vuittonia. Kumma kyllä ei kauheasti tullut osteltua mitään =). Samalla reissulla käytiin aussien kanssa syömässä intialaisessa ravintolassa. Ruoka oli tosi hyvää, vaikkakin hitusen tulista.
Downtownista kotiuduttuamme kävimme vielä moikkaamaassa Luukkaisen pariskuntaa tuossa naapurissa. Illan ratoksi juteltiin niitä näitä ja syötiin köyhiä ritareita. Nyt onkin sitten mahat täynnä, joten voidaan kohta mennä hyvillä mielin nukkumaan. =)

No comments: