Tuesday, January 9, 2007

Chopsticks & sushi

Tere. Käytiin juuri aussikavereiden kanssa syömässä sushia. Taisikin olla ensimmäinen kerta meille molemmille.. Ei raa-an kalan syöminen ole niin paha juttu kuin luulisi. Yllättävän hyvissä voimissa olemme vielä, ei pahoinvointia, vaahtoa suupielessä, hullunkiiltoa silmissä, tai mitään muitakaan oireita. Aussit juttelivat myrkkykäärmeistä ja hämähäkeistä. Valkohait kuulema syövät ihmisiltä PÄÄT!!! Vastineeksi piti peloitella verenhimoisilla kamikaze-tappajahirvillä, jotka kylmähermoisesti valitsevat uhrinsa ja syöksyvät kohti varmaa kuolemaa.

Tämän päivän ihmeet rajoittuvat seitsemään antiikin ihmeeseen, joten jäljelle jää Nooran psykopatologian luennot ja tuleva profiilin luonti aikamme legendasta, kaikkien janoisten sankarista, Hitleristä. Nooralla ovat siis jo luennot alkaneet.

Nyt meillä on myös puheaikaa, tai oikeammin krediittejä, Skypessä. Voi siis olla että kenen tahansa puhelin voi soida keskellä yötä..


-N&J

3 comments:

Jutta said...

hej på dig!
Olette näköjään siirtyneet Skypen ihmeelliseen maailmaan:D Mahtaisko teiltä herua käyttäjänimeä tai vastaavaa? Jos joskus sattuu vaikka rupattelutuulelle! Mun omani on toi hotmailin s-postiosoitteen etuosa.

T: nim. "Skypettäjä silloin tällöin"

P.s Olipas melkoset muffinsit!! :P

- Noora & Jukka - said...

Juu, kyllä Skypeä käytettään. Meidänkin osoite löytyy noorajajukka nimellä tai sitten tuolla hulluatleetti@hotmail.com.... Tuntuu toimivan hiukan nopeammin kuin tuo messengerin videopuhelu, ja siitä saapi soiteltua lankaankin aika edullisesti..

-J

nina said...

Moi,
munkin on tarkoitus skypetellä enemmän sit kun saan sen kuuluisan koneen. Eli varmaan ensi viikolla. Ilmoitan sitten sen nimen myöhemmin.
Heippa sitten taas!
Nina