Friday, January 5, 2007

Talvi

Tänään täällä Burnaby Mountainilla oli hetken aikaa talven ihmemaa, kun viimeöinen lumisade jatkui iltapäivään saakka. Lunta tuli Vancouverin mittakaavassa niin paljon, että myös yliopisto sulkeutui iltapäivän tunteina. Ikävä kyllä lumisade vaihtui illansuussa vesisateeksi, joten suurin osa lumesta on jo sulanut. Oli kuitenkin mukavaa, että edes hetken näytti ja tuntui oikealta talvelta.

Aamu ja iltapäivä sujui orientaation merkeissä. Oli kiva nähdä muita vaihtareita ja saada vähän käsitystä siitä, mistäpäin maailmaa ihmisiä on tänne SFUhun saapunut. Orientaatiosta poiki myös ensimmäiset "oikeat" sosiaaliset kontaktit. Käytiin nimittäin äsken hakemassa vähän astioita ja juomassa teetä sekä jutustelemassa yhden australialaisen pariskunnan luona. Huomenna olisi tiedossa kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu illallinen, jonne ollaan menossa. Toivottavasti se poikisi lisää kontakteja.

Yksi hyvä uutinen tältä päivältä on, että saatiin hommattua kunnon sänky, joka pitäisi olla meillä maanantaina. Nyt siis toivottavasti pääsee nukkumaan kunnon yöunia! =)

Tässäpä nämä tältä päivältä, mukavaa viikonloppua!

No comments: