Saturday, January 27, 2007

Hanging around

Tere. Kävimme taas, eilisen tapaan, keskustassa tutkailemassa paikkoja. Tällä kertaa vierailimme Granville Islandilla ja Vanier Parkissa. Päivä on ollut mitä parhain - aurinko on paistellut kirkkaalta taivaalta ja kahvi on ollut kuumaa. Granville Island on sellainen torin tapainen suurehko markkina-alue, josta voipi ostaa kasviksia, lihaa, juustoa, leivonnaisia, kukkia, kaloja, koruja ja kaikkea muuta, pääasiassa ruokaan liittyvää. Public Marketilla söimme suolaiset pretzelit jytky-lokkien seassa laiturilla.




Granville Islandilta poistuimme jalan, rantoja myötäillen, läheiseen Vanier-puistoon. Puistosta on oikein mainiot näkymät merelle sekä Vancouverin keskustaan. Lämmintä oli varmaankin vähän alle 10 astetta, mutta paikallisille se taitaa olla kesäkeli, ainakin kun katsoi lenkkeilijöiden pukeutumista. Emme aivan jaksaneet käydä läpi rannan jokaista museota, mutta kävelimme kyllä todella läheltä yhtä.




Huomenna lähdemme mentorship-meiningeissä laskemaan mäkeä, eli shiis snowtuubailemaan Seymor Mountainille. Lähtö aamulla klo. 8.30, eli siis melko ajoissa. Huomiseksikin on luvattu aurinkoista ja selkeää säätä, joten toivottavasti tulossa on mukava reissu kansainvälisessä hengessä.

No comments: