Wednesday, January 3, 2007

Ensimmäisen päivän ilta

Nyt on sitten ensimmäisen kokonaisen Vancouver-päivän ilta. Asunto tuntuu nyt sata kertaa mukavammalta, kun ollaan saatu siivottua ja tuuletettua tämä huusholli. Väliaikainen sänkykin(pumpattava patja, 25$) hommattiin Lougheed Centerin Wal-Martista, joten nukkuminenkin sujuu varmaan hitusen viimeöistä mukavammin. Vielä kun saataisiin hommattua ruokapöytä sekä kirjahylly ja löydettäisiin kunnon ruokakauppa, alkaisi asiat olla suhteellisen hyvässä kuosissa perusasioiden kannalta.

Huomenna olisi tarkoitus kierrellä täällä kampuksella ja tutustua enemmän paikkoihin ja ympäristöön. Kenties käydään etsimässä sitä ruokakauppaa ja ehkä ostamassa vielä jotain perustavaroita, kuten talouspaperia. Onneksi tultiin Vancouveriin vähän ajoissa, niin ehtii saada asiat edes jonkinlaiseen järjestykseen ennen koulun alkua. Suurin osa vaihtareista saapuu tänne huomenna, joten saadaan tänne muutama kohtalontoveri lisää =).

Kaiken kaikkiaan alku on sujunut ihan mukavasti, ja osataan elää jo Vancouverin ajassa.

Terveisiä kaikille ja Ninalle sekä Helenalle mukavaa ja turvallista matkaa!

2 comments:

Jutta said...

Mukava, että elämä alkaa jo voittaa! Kuulostaa aika eksoottiselta järjestelyltä, ettei kaukaa tuleville ole varattu sänkyjä..Kaikesta huolimatta, oikein hyvää vuoden alkua Vancouveriin!! P.s Kiva lukea kuulumisia, tuntuu ettette olisikaan niin kaukana. Terkkuja myös Matilta!

- Noora & Jukka - said...

Tere, eksoottisiapa hyvinkin. Kiitoksia vaan ja hyvää vuoden aloitusta sinnekin. Ikealla vierailu piristää päivää, with Swedish meatballs..

-J