Monday, January 15, 2007

Paluu arkeen part 1. - Ali.P.Alkkaa

Tästä tänne ja takaisin samalle bussipysäkille - Alipalkkausta paikallisittain: kanadalaisen pätkätyöläisen joukkoliikenneväline-moottoripyöräpäiväkirja. by Zakka Panena

Olin siis ensimmäistä päivää töissä. Aamu ei mennyt aivan kuten piti, mutta perille päästiin. Kävin vaan hiukan väärällä, kuitenkin oikean nimisellä, kadulla.. Noh, tämän päiväisenä paikkana oli joku mantereen erikoisuus, joku paikallinen valokuvauspuoti, joku kodak. Työnantajana kuitenkin alipalkkauksen markkinajohtaja, varsinainen unelmatehdas, Manpower CA. Tämän yrityksen siipien alla harjoitan elannon hankkimista perheasuntomme kustantamiseksi, iloisin mielin toki, vaikka liikkuminen tuntuukin olevan perin hanurista. Mukavia veikkoja oli kyllä puodissa, vähän joka puolelta palloa olivat. Noo, tänään päivä, ehkä joskus toinenkin. Sainpahan ostamani turvakengät sentään kustannettua..

Ai niin, ollaan ihan unohdettu kertoa eräästä mukavasta, mutta harmillisen tutusta arkipäivän vastuksesta, eli asioiden hajoamisesta käsiin.. Kävi nimittäin heti ekana iltana sillä tavalla, heti tarkasteltuani pahan hajuisen asunnon ja keittiön lieden, että satuin hajottamaan paikallisen vessanpöntön kannen. En siis sitä osaa millä istutaan, vaan sen mikä on siinä päällä, missä normaalisti nuppi sijaitsisi. Aikaa saapumisesta oli kulunut varmaan kaksi minuuttia kun aloin ihmetellä laitteen outoa konstruktiota: "ompas hullun näköinen pönttö kanukeilla.." No sittemmin posliiniliimalla ja pakkelilla korjattu kansi on nyt omalla ylhäisellä paikallaan.

Aika kuluu siis posliiniliimaillessa ja parempaa liksaa sekä edullisia jenkkilän lentoja metsästäessä.. Joskus kaupassakin Nooran kanssa käydään, eli joka päivä. Harmittaa kyllä tuo Tuulin mainitsema Hausmyllyn hajoamisuutinen, kertokaa toki lisäinfoa kun täällä ei tuo netti toimi :P

Nähdään näkyjä!
-J

7 comments:

nina said...

Töitätöitä? Hyvä! Onnea.
Sain koneen :D Olen pelkkää hymyä.

- Noora & Jukka - said...

No niin, soittelemme siis koko ajan! Onnea Nina!

N&J

Heikki&Tiina said...

Työ tekijäänsä kiittää:)

Risto said...

Hausmylly hajosi kahdeksi kokoonpanoksi

Viitasaarelaistaustainen pop-yhtye Hausmylly hajosi viime viikolla.
Bändi ilmoitti uutisesta verkkosivuillaan perjantaina. Viitasaarella perustetun bändin erimielisyyden kärjistyivät hajoamiseen viimeisimmän Viitasaaren keikan jälkeen.

Yhtyeen uudet jäsenet erottivat Hannu ”Enzo” Pulkkisen ja Mika ”Micky” Kauppisen. Petri ”Lowland” Alanko, Sami S. Asp ja Jarmo ”Jakke” Valkeinen kertoivat verkkosivuilla, että erottamisen syynä olivat alkuperäisjäsenten toissaviikonloppuinen toikkarointi. Bändi esiintyi silloin Hotelli Pihkurissa Viitasaarella.

– Kahdelta yleisön jäseneltä tuli hausmyllyn sähköpostiin reklamaatio esiintymistilanteessa sattuneiden epämääräisyyksien seurauksena. Lähdimme selvittämään asiaa ja se johti bändin hajoamiseen. Levy-yhtiölle oli luvattu, että bändi pysyy jatkossa ruodussa. Sitä lupausta eivät pitäneet muut kuin Jakke, Sami ja minä, Petri Alanko kertoo.
Vuonna 1989 perustetun bändin alkuperäisjäsenet Micky ja Enzo kertoivat myöhemmin jatkavansa musiikintekoa Hausmylly-nimellä. Verkkosivujen mukaan miesten suunnitelmissa on jotain Hausmyllyn alkuvuosilta tuttua.

Petri Alanko ja Sami S. Asp perustavat uuden kokoonpanon. Hausmyllyn juuri masteroitu single ja keskeneräinen levy hyllytetään. Asp ja Alanko käyttävät levylle suunniteltua materiaalia myöhemmin uudelleen sovitettuna.

– Me emme halua enää leimautua millään tavalla Hausmylly nimeen. Tällä hetkellä pinnalla on helpotus siitä, että ratkaisu on tehty. Samalla toivon sydämestäni kuitenkin Mickylle ja Enzolle kaikkea hyvää, Alanko sanoo.
Jarmo Valkeisen tulevaisuudensuunnitelmista ei ole vielä varmuutta.

Eroamisilmoituksen jälkeen Hausmylly lupasi hoitaa sovitut keikat alkuperäisellä miehistöllä. Kosketinsoittajana toimii kuitenkin bändin ulkopuolinen soittaja.

nina said...

Oho, kaikkeapa sitä maailmalla tapahtuu. Elämme jännittäviä aikoja.
Ystävllisesti Nina

nina said...

Ystävällisesti, tietenkin.
Edellinen

- Noora & Jukka - said...

Kiitoksia vain Risto "The Storm Crow" Pekkariselle tiedoista. Mitähän pojat lienee touhuilleet.. Ei varmaan ihan pienestä hermostuneet :D

Jos jollakin sattuu olemaan ylimääräisiä, isokokoisia, suomi-aiheisia tarroja, niin maksua vastaan voisi lähettää:

Jukka Paananen
Apt. #715 Louis Riel House
8888 University Drive
Simon Fraser University
Burnaby BC V5A 1S6
Canada

Eli siinä on myös meitin osoite, jota voipi vapaasti levittää ilmaista leipää jakaville tahoille ;)

-J