Sunday, February 11, 2007

Vancouver Aquarium



Hip hei!

Sateista helmikuun sunnuntaipäivää olemme viettäneet merenelävien ihastelemisen ja ihmettelemisen merkeissä, sillä kävimme tänään Stanley Parkissa sijaitsevassa Aquariumissa. Aquariumiin päädyimme Tumpin eli Johannan kanadalaisen kaverin, Evanin, kutsumana. Starttasimme siis täältä Burnaby Mountainilta puolen päivän aikaan kohti Downtownia ja Stanley Parkia. Yhden tienoilla tapasimme Evanin Aquariumilla, jossa sitten vierähtikin tunti jos toinenkin ihaillen mm. erilaisia kaloja, koralleja, delfiineitä, merileijonia ja maitovalaita. Evanin kaverin tyttöystävä on töissä Aquariumissa, joten pääsimme myös kurkistamaan hieman
kulissien taakse..



Kotiin palasimme siinä kuuden aikaan, jonka jälkeen me molemmat ahkeroimme jonkun verran, Noora lukien välikokeisiin ja Jukka valmistellen opinnäytetyötä. Nyt illalla käytiin vähän ulkoilemassa, ja loppuilta kuluukin varmaan - ah ihanuutta - television katselun merkeissä.



Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

3 comments:

Anonymous said...

Heissan!

Te ootte aktiivisia. Kanadalainen mielenlaatu. Vesisade. Mursu. Tässä viestissä ei nyt juuri järkeä ole, pointti oli kait niin ko se, että terveissi täält Turust ja jatkakaa riehumista. Hieno ploki teil.

T: Tuukka

Anonymous said...

Moroo!

Olipas jäsköjä kuvia! Oliko Evan kiva?:) Meitsi on keksiny jopa kaksi aihetta yhteiskuntatieteen prosemmaan; nyt on vaan valinnan vaikeus, että kas, kumman valitsen.. Hyvin teillä näyttää siellä menevän tv:n hankinnasta huolimatta.;) Palataan!

terkuin Johanna

- Noora & Jukka - said...

Heissan!

Ja terveisiä Turkuun - kiitos kommentista. Mukava tietää, että sielläkin luetaan meidän blogia =).

.. ja Johannalle tiedoksi, että Evan oli mukava ja käski kertoa terveisiä.