Saturday, February 10, 2007

Lauantai-iltoja

No niin, viikko takana ja vähän väsyttää. Tämä päivä on kuitenkin ollut hyvä, eikä pelkästään sen takia että ostettiin Nooran kanssa taas superstoresta muffineja.. Tänään teimme hankinnan, joka on ollut pitkään mietintämyssyssä, tv:n. Emme ole karttaneet laitetta sen hinnan takia tai että muka pelkäisimme tämän laatikon taikavoimia, ehei.. Tämäkin kaunis ja ainutlaatuinen Diamond Vision-yksilö kustansi kaikki 20 dollaria. Kanavia on viiskyt-jotain ja ne vaihtuvat kätevästi mukana tulleella säätimellä. Nykyaikaa ;) No anyways, käytämme outoa laitetta luultavasti noin kaksi kertaa viikossa, pääasiassa dokumenttien ja tärkeimpien uutislähetysten seuraamiseen. Mihinkään ylimääräiseen ei meidän timanttia kuluteta! Ei ne patteritkaan ihan ilmasia ole! Toinen mieltä ylentävä hankinta on ollut Wlan-reititin jolla pystyy muuttamaan sähkövirran radioaalloiksi. Nämä radioaallot kulkevat kätevästi laitteelta mm. sängylle, jonka lähettyvillä ei ole saatavilla ykkösiä ja nollia sisältävää sähköä seinästä käsin..

Kaikki yhteinen ja myös ylimääräisen raha käytetään elämäämme entisestään helpottaviin kulutuskojeisiin ja tulemme sitä kautta onnelliseksi. Tuomme sitten mukanamme vielä enemmän sähköjohtoja kuin mitä mennessä oli. "Mitäpä sitä turhia ympärilleen katselemaan!" on tuleva kuuluisa lausahdus.. Eikun niin, onhan sitä kontakteja paikallisiin tullut kouluza ja töizä. On ollut ihan mielenkiintoiset kaksi viikkoa. Väkisellä haettava jotain jota tuo hyvänä puolena töissään esille kun ei pääse rahalla mainostamaan :D "Kaikki on menny, isun perintöä myöden. Se mikä kimaltaa on dubleeta ja autokin on lainassa.." tai jotain siihen suuntaan.. Kuitenkin olen (Jukkana ollessani) ollut töissä tietoa säilövässä virmassa, jossa työkavereina on monenlaista miestä ympäri maailmaa: sudanilaista, el salvadorilaista, afganistanilaista, jonkin verran kiinalaisia, pomo on vissiin jostain lähi-idästä ja taitaa siellä olla ihan kanadalainenkin tai pari. Olen pääasiassa touhunnut tuon el salvadorilaisen apurina semmosta laatikon siirto- ja järjestelyhommaa. Kaverin hauiksen ympärys on muuten 22" ja se on harrastanut kickboxingia joitamia vuosia.. Älkää käsittäkö väärin, Jonathan on todella mukava ja on erittäin hyvin perillä Arskan elokuvista ja repliikeistä, kuten "GET DOWN!!!" & "I don't know what the crazy bitch is on" Sinne mennään taas maanantaina, toivottavasti jo viimeistä maanantaita.. ;)

Nyt on jo siis aika syventyä opinnäytetyön ihmeelliseen maailmaan ja koettaa saada aikaiseksi jotain. Sen jälkeen vois kattoa vähän World Paintball Championship:iä, sääkanavaa tai Rocky maratonia.

Elektroniikan pauloissa:
-Noora ja Jukkakin vähän


Edit: Meidän timanttimme ja Ikean "hienostuneen" sininen pöytä

No comments: