Wednesday, February 21, 2007

Mid-terms

Nyt ne on - luojan kiitos - vihdoinkin ohi. Välikokeet siis.
Tulin juuri viimeisestä välikokeesta ja voi kun nyt tuntuu hyvältä! Lukemiseen on kulunut viimeisen viikon aikana ihan kiitettävästi tunteja, joten nyt helpottaa taas vähäksi aikaa.
Kokeet täällä on ihan mielenkiintoisia: monivalintoja, short answer-kysymyksiä ja esseitä. Ja ne monivalinnat ei ole mitään ihan yksinkertaisia, joukossa saattaa olla tosi yksityiskohtaisiakin kysymyksiä, joten täällä todellakin seulotaan jyvät akanoista! Kokeet meni kai ihan kohtalaisesti, vaikka välillä monivalinnoissa piti tehdä puhtaita arvauksia ja melkein järjestäen piti jättää keskeneräisiä esseitä, koska yksinkertaisesti aika ei vain riittänyt. Mutta ei se mitään - ei täältä mitään huippuarvosanoja olla tultu
hakemaankaan :). Kohta lähdetään ulos syömään ja "juhlistamaan" mid-termien loppua, joten sitä odotellessa..

Noora

3 comments:

Pälli said...

Onnittelut!!!

Miikalla niitä taitaa olla vielä koko liuta edessä, niitä midterms... eiku välikokeita siis. :)

Anonymous said...

Onneks olkoon. Muista nyt ottaa ihan kunnolla rennommin ja juhlikaahan kunnolla!

t:Tiina ja Heikki

p.s: meillä alkaa huomenna kauan kaivattu hiihtoloma, jee. Tarkotus ois rentoilla.. Hessu tosin tekee joitain työpäiviä Rautialla ja mä päivystän Sahiksella, mutta loppuviikosta lähdetään Helsinkiin. Käydään samalla reissulla Ikeassakin..

Anonymous said...

Onneaonnea! Lähes yhtä suurta valmistelua vaatinut venäjän, huominen hallintotieteen sekä perjantain kansiksen tentit herättävät minussa hilpeyttä yrittää mahdollisesti juhlistaa asiaa MUTTA ei oo aikaa.

Ai joo, pitää nyt paukutella henkseleitä vähän: mut on valittu meidän ainejärjestön pj:ksi!:) Vähän jänskättää miten selviydyn tulevan vuoden koitoksista mutta laitetaan peukut pystyyn ja sormet ristiin.

Ikävä teitä! Pitäkää lippunne korkeella!

t. Johanna (et siippansa OP)