Monday, February 5, 2007

Nyt voi kommentoida

ilman mitään kirjautumisia. Kiitoksia vaan Tuijalle hyvästä huomiosta, terveisiä Kreikkaan!

9 comments:

Anonymous said...

Tersee!

Johanna täällä kirjottelee! Makkeita kuviia teillä (ettette vaa unoohtais Jyvääskyllää)! Kyllä minäkin ahkerasti käyn teidän kuulumisia tutkailemassa, mutta olen vaan laiska kirjoittamaan - anteeksi ystävät hyvät. Meikulla on kanssa flunssa, mutta aion pikapuoliin hoitaa sitä teellä ja runebergin tortulla:D Olli-Pekka mennä viilettää JYYn hallitushommissa, mutta onneksi minäkin siipan ominaisuudessa pääsen nauttimaan siitä JYYn vuosijuhlien koittaessa maaliskuussa. Ainoa onkelma on vaan iltapuvun hankinta. Mutta se on pientä...

Pitäkää huolta! Lupaan pyhästi olla yhteydessä useammin ;)

Anonymous said...

Moro Kanada!
Suomessa on tulipalopakkaset! Tällä hetkellä mittarissa on vaan -28, mut ensi yöksi on luvattu -36.. huh huh. Täällä me palellaan, mutta toivottavasti ei palelluta kuin russakat :) Palaamma astiaan.

terkuin Tiina ja Hessu

Heikki&Tiina said...

Kansa tässä taas terve. Mitä kuuluu?

Anonymous said...

Heips!
Kylläpä siellä Suomessa tuntuu olevan kylmä, hui! Täällä puolestaan seismografit ovat ennustaneet ensi viikolla kenties tapahtuvan jonkunmoisen maanjäristyksen, että sitä odotellessa..
Jukka on töissä ja mä rupeen kohta tekeen vähän kouluhommia.
Tänä iltana mennään varmaan kattomaan stand-upia.

Jep jep, Noora

Anonymous said...

Tsuippa.

Olen minäkin näitä teidän kirjallisia riehailujanne käynyt kasselemassa, mutta en ole tohtinut kommentoida mitään. Mutta siis luetaan juu, lähes tventi foor seven. :)

t. se Pertun kämppis

Anonymous said...

Terve terve!

Mahtavan mukavaa viikonloppua Sanadaan! Aaaa täällä pakkaset paukkuu ja ai feel guud!!
Muistakaa että jos olette maanjärjistyksen sattuessa traktorin ohjaimissa niin pitäkää ratista kiinni ja välttäkää korkeita siltoja.
Parasta vetää peitto korville!

-olLi&sanja-

Anonymous said...

Mitä siellä oikein nykyään nappaillaan pakkasta vastaan?! Tekstistä päätellen ei tuon kuskin veri taida Zetorin kopissä jäätyä jos vaikka sattuu erehtymään rattiin.. :D Hoppa ej, Tantut!

Kommentoida saa ja pitää! Kyllähän minäkin kirjoittelen tänne vaikka mitä, vaikkei pitäisi..

-J

Anonymous said...

Hui kun huimaa tuo sukupolvien välinen kuilu, mutta onpa kiva sitä uhmaten lukea teidän kuulumisia. Hyvää jatkoa vaan toivotellaan ja odotellaan! Tervehtien Möhkö-täti

- Noora & Jukka - said...

Mistäs kuiluista sitä nyt oikein puhutaan? Mukava kuulla että on kuitenkin ollut luettavan arvoisia kuulumisia meillä! :D

Terveisiä myös sinne Laukaan suuntaan!