Saturday, March 10, 2007

Sataa sataa ropisee

Tervehdys.



Tänään ollaan koettu oikein toden teolla vancouverilainen rannikkoilmasto - vettä on nimittäin tullut koko päivän perin riittävästi. Muutenkin tuntuu, että pari viimeistä viikkoa ovat olleet sateisen harmaita, eivätkä säätiedotukset lupaa lähitulevaisuudelle yhtään parempaa keliä. Täytyy kyllä tunnustaa, että vähitellen alkaa jo vähän tympimään tämä iänikuinen harmaus ja sade, joten täällä päässä kyllä todellakin odotellaan jo keväisempiä kelejä..



Kerrotaanpa sitten vähän tästä päivästä, joka ei mennyt ihan meidän suunnitelmien mukaan..
Alunperin tänään piti olla vuorossa muutaman tunnin pyörälenkki Stanley Parkissa mentor-ohjelman järjestämänä. Kuinkas ollakaan, pyöräilyreissu oli peruttu sateen takia ja sen sijaan meidän oli tarkoitus mennä katsomaan Imax-leffa Canada Placeen. Matkasimme Imax-teatterille yhdessä ujon vetäjän ja yhden ranskalaisen - luvalla sanoen oudon - vaihtaritytön kanssa. Teatterin edessä meidän oli tarkoitus tavata muu porukka, mutta he eivät koskaan sinne saapuneet ja meidän vetäjä höntäili sinne ja tänne yrittäessään selvittää, missä loppuporukka oikein viipyy. Tässä vaiheessa me saatiin koko tilanteesta tarpeeksemme ja päätettiin lähteä katsastamaan Commercial Drive, joka on originelli katu täynnä pikkukauppoja ja ravintoloita lähellä keskustaa. Päästyämme Commercialille vettä tuli taivaan täydeltä ja päätimme palata Commercial Drivelle joku toinen kerta ja menimme takaisin keskustaan. Loppujen lopuksi päädyttiin sitten kiertelemään yhtä keskustan ostoskeskusta. Päivän pelasti kuitenkin eräs thai-ravintola, jossa käytiin syömässä oikein kunnon ateria alku- ja jälkiruokineen, oluineen ja siidereineen (eikä maksanut kuin n. 18e/hlö). Siitä tulikin sitten jo hyvä mieli =).



Tästä illasta on kerrottava vielä se, että meidän sohvana toimiva ilmapatja sanoi äsken POKS - sen runkorakenteet alkaa vähitellen pettää, joten kohta meidän patja on melkein pallon muotoinen. Katso siinä sitten telkkaria.

Tällaista täällä Vancouverissa tällä erää.

3 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Pälli said...

Voi ei, se ei sitten ollut kestävä ratkaisu, se ilmapatja meinaan...

Olipahan teillä viikonloppu. Meitä lahjottiin taas perunoilla ja vaikka millä leivonnaisilla, joten pliiiis, tulkaa hakeen, jos tarvitte! :)

Siis suomeksi, niitä on meille ihan liikaa, jotenka...

Anonymous said...

Leivonnaisia?! Ollaan jo tulossa! :D

Myö tässä on yritetty pelkkien muffinssien voimalla edetä..

-j