Monday, December 25, 2006

Joulua

Se on sillä tavalla että nyt on siis Joulu. Legendaarinen joulukuun 25. päivä on kääntymässä iltaan, mutta ei vielä lähelläkään loppumista. Olisi illalla joulujamia tarjolla, ei siis yummyä eikä jammia, vaan jamia. Ollikin siellä soittelee, kuuntelemaan mennään siis. Kenties lasin viiniäkin nautin, saunasta suoraan, pliis. Tehdään muuten jäälyhtyjä, joku sanoi että taitaa tarvita vähän syttyjä...

Riimit loppuu siihen! Kele. Ei oo kohta kellään joulumieltä. Nyt laitan koneen kiinni ja menen sohvalle syömään suklaata. Syön niin paljon että nahkat lähtee kielestä ja kitalaesta. Syön että lähtee taju. Sitten saa Jukolan Tarja ihmetellä että mikä tuota poikaa vaivaa kun hihittelen kuusen alla vaatteet ja naama täysin suklaan peitossa, viimeisiä marianneja imeskellen. Sitten kun selviän sokerihumalasta, ajattelin lähteä Pihkuriin ettimään itteäni Nooran kanssa.

Sielläpä varmaan näkkee taas kaikkia vanhoja tuttuja, joten näkemiin.
Olipas vähän jotenkin jouluttoman oloista juttua. No enivei, palataan taas.

Kinkkuaaa.... kiiiinnkkkuaaa... kiiii.......ääää....
Ooo, oo, o, i dream i dream..
-jukka

3 comments:

nina said...

Mrjs!
Me täällä, mahtavaa joulua! Jammyt jäi väliin, nukuttaa jo kun pelattiin pokeria ja saunottiin. Pistin linkin teidän blogiin mun blogista :) Hieno homma tämä, ihan jo sen aikaeronkin takia.
Mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä, nähdään...
N & M

Jutta said...

Hahaa, löysin teidät!
Ette oo vielä mitään hiiskunu blogista! Nokkelana tyttönä kuitenkin löysin Ninan sivuilta linkin ja päädyin tänne. Kiva, että pääsee lukemaan teidänkin kuulumisia ja häiriköimään kommentein :D Kuulemisiin!

sanja&olli said...

eipä menny soitot kovin häävisti, joten ei hätää jos ette päässyt paikalle. ja anteeksi niille ketkä pääsivät.

terveisin olli, esko ja tuomas tanttu eli von tanttu brothers